måndag

..and i want you to care.


kanske är det så, att ibland känns det bra att känna och ibland känns det dåligt. don't feel just live. men det är svårt. i bra situationer vill man känna, i de flesta dåliga vill man inte känna. det går liksom inte att avgöra.
jag stör mig väldigt lätt på självcentrerade människor just nu. mest av det faktum att de bara ser till sig själva, att de mår dåligt eller att de inte kan prestera så bra som de vill. jag stör mig inte på dem för hur de är som personer. jag vet att det är fel av mig, men jag kan inte hjälpa det.
jag vet hur det känns att inte må bra ju, och det som stör mig är att personen/personerna i fråga inte verkar vilja ta sig upp. perioder då allt inte står rätt till har för mig varit korta stunder då jag kännt ånger och tvivel. därför stör jag mig att det inte är så för dem. för det är ju därför jag stör mig, jag vill att de ska må bra igen. men det verkar inte som om de vill det. och det gör det hela svårare.
nu vill jag inte att någon ska ta illa upp, jag kanske bara vill få någon att öppna ögon, att se vad påfrestande det är för omgivningen. en reflektion från fjärran.


jag vet inte vad det är just nu, men jag vill ha sommar. jag saknar sommartider, resor, vänner. det är inte lätt. därför vet jag inte heller vad det är. för jag mår utomordentligt bra. jag är glad. men samtidigt fylls jag av en längtan och en saknad som inte går att bota. det jag saknar kommer inte komma tillbaks. det är känslor som ligger i det förgångna. därför försöker jag fokusera på här och nu, på morgondagen, och jag hoppas att jag en dag kommer sakna dessa med.





Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du kan, antingen på grund av arbetspress eller spekulationer, komma till att verka lite kylig gentemot din omgivning.


förlåt. the people who are closest to you are the people you're most afraid of losing, and i guess that's what i've been.

söndag

helt ok, för att vara en söndag. det var en helt ok söndag, faktiskt inte en söndag som alla andra söndagar. my typical söndag är söndagig för mig, men denna söndagen var faktiskt trevlig. förutom att jag känner för att spy nu, och gjorde det innan också. gag @ my cousin. men iallafall, så borde denna söndagen vara det söndagiga för mig. det hade varit najs. men jag vet att det inte blir bättre än mina vanliga söndagar, det som är söndagigt för mig.
imorgon är det måndag, jag känner för att spy.
idrott, jag känner för att spy.
men sen är det tisdag, jag kommer troligen att spy. haha, skämt åsido.
normalt att man festar på en tisdag?
nej, men så är fallet nu.
min mamma, jag känner för att spy.
ena stunden, vilket är för det mesta är hon snel hest.
men i nästa, främst när jag allra minst behöver det så är hon gagmaterial.
anyhow så måste jag komma på ämnen också, svenska och kultur-och idéhistoria.
jag har ingen aning, och det borde varit bestämt för ett tag sen.
men det är som det brukar då, i suppose.
gjorde iallafall min naturkunskaps rapport igår, och är nöjd.
tills jag får tillbaks den och enbart får ett g.
that's how it usually goes.
men ja, jag bryr mig.
men egentligen bryr jag mig inte.
främsta orsaken till att jag bryr mig är att alla andra gör det.
för att det ska spegla ens intelligens.
för att man ska jämföra sig med alla andra.
gag gag gag gag.
det är så gay så jag vet inte vad.
jag hatar att det är så.
så tyvärr så bryr jag mig.
men jag är en lat jävel, och det gör inte saken mycket bättre.

skrev just någon annanstans att jag hatar när folk stirrar på en. främst när dom skrattar etc. det bryr jag mig egentligen inte om. men det stör mig. och får mig att tycka mindre om de personerna. synd kanske, men de har redan bevisat för mig att de inte är värda mer.
ibland bara hatar jag klassen.
men sen ibland så bara tycker man om den.
det är svårt det där.

ah och så, jag vet inte mer.

vill att last.fm ska uppdateras, ska bli så interesting.

shite, it's late.
så uhm, bye.

Första inlägget


      

Välkommen till min nya blogg, fuckers!